Over mij

Cocktails

"Because no great story ever started with a salad"

Hoi! Ik ben Sin uit Amsterdam, gecertificeerd bartender.

Mijn passie voor cocktails ontstond in 2008 tijdens een vakantie in Brazilië. De Caipirinha, een klassieke Braziliaanse cocktail die altijd gedronken kan worden en altijd gezelligheid brengt, deed mij beseffen dat een cocktail zoveel meer is dan alleen een lekker drankje.
De smaken die perfect in balans waren, de presentatie, de geuren, de muziek, het gezelschap, echt alles klopte! Een hele beleving op zich.
Op dat moment is voor mij een nieuwe standaard ontstaan die ik graag wilde delen met anderen. 

Cocktailboxen

Met de SINS OF SIN cocktailboxen breng ik de beleving bij de mensen thuis en wordt daar een extra element aan toegevoegd. Je kruipt namelijk even in de huid van een bartender door zelf een professionele cocktail te bereiden.
Met behulp van een instructiekaart en video wordt dit op een leuke een simpele manier uitgelegd.
Aan de kwaliteit van de cocktail wordt veel aandacht besteed, maar ook de presentatie mag er wezen. Alleen het uitpakken van de box is al een ervaring op zich en maakt het daarom ook erg leuk om een SINS OF SIN cocktailbox cadeau te geven.

  

ECO Friendly

Bij het creëren van de beleving voor jou als klant, wordt ook rekening gehouden met de gevolgen voor het milieu. Met de cocktailboxen streef ik er naar om zo min mogelijk plastic of niet-recyclebare materialen te gebruiken.